Celeste Buckingham - X Factor

Exkluzívny koncert Celeste Buckingham v X Factore: Uviedla nový singel!

S mladou speváčkou vystúpila celá porota.

Z prehratej stávky úspešný koncert. Nakrúcanie kastingových kôl X Factoru malo veľkolepé vyvrcholenie v podobe exkluzívneho koncertu speváčky Celeste Buckingham. Najmladšia porotkyňa v histórii sa stavila so svojimi porotcovskými kolegami, stávku prehrala a vďaka tomu čelila veľkej výzve – musela počas nakrúcania súťaže pripraviť originálny koncert s jedinečným hudobným setom. Výroba trvala každý deň do polnoci, Celeste sa potom zavrela do štúdia a skúšala s kapelou aj tanečníkmi do tretej až štvrtej hodiny rannej.

Výsledok však stál za to. Bratislavská Incheba bola zaplnená do posledného miesta, aj keď diváci museli pre meškanie v produkcii šou na samotný koncert čakať. Celeste mala za sebou náročný týždeň, no výkon, ktorý podala, bol hodný skúsenej divy. Okrem tradičných hitov ako Run, Run, Run alebo Crushin´ My Fairytale odprezentovala aj menej známe skladby z nového albumu a singel, ktorý sa čoskoro dostane do rádii.

Na pódium pozvala aj svojich kolegov. Slovenská diva Sisa Lelkes Sklovská ukázala, že jej talent široko-ďaleko nemá obdoby v originálnej verzii piesne Feeling Good, Oto Klempíř venoval mladej speváčke skladbu, ktorú zložil počas pobytu na hoteli a Ondřej Brzobohatý si s Celeste „strihol“ duet – cover skladby Imagine od Johna Lennona. Ideálnym doplnkom boli The Pastels, tí na koniec roztancovali aj samotné publikum.

Čítajte viac:

Celeste Buckingham bude koncertovať na X-Factore!

Sexidol Ondřej Brzobohatý: Učaruje slovenským fanúšičkám?

Exkluzívne FOTO z X Factoru: Máme pre vás prvé zábery z nakrúcania!